Referenties

Dag sportieve lezers

Waarschijnlijk overweeg jij op dit moment om te komen sporten bij Delphin Balance. Ik ga jouw beslissing makkelijk maken, want ik kan je uit eigen ervaring vertellen wat het je zal brengen. Laat ik beginnen met me kort en bondig aan je voor te stellen.

Lees meer...

Cees Frankruijter

Simone is een gedreven trainster met veel kennis over leefstijl en vitaliteit. Ze weet persoonlijke ambities om te zetten in een pakkende training en ondersteunt je fantastisch in je weg naar een gezonde toekomst.

30 jaar verwaarloosde whiplash

Klachten:
uitval arbeidsproces, hoofd- en nekpijn, uitstraling in schouders, armen
30 jaar verwaarloosde whiplash

Mevrouw (55 jaar) is al 30 jaar actief in het medische circuit. Zij heeft op 18-jarige leeftijd een auto-ongeluk gehad en waarschijnlijk daardoor een whiplash opgelopen. De klachten zijn door doktoren altijd ontkend en derhalve verwaarloosd. Mevrouw heeft door haar pijn alle mogelijke manieren al uitgeprobeerd om beter te worden. Wekelijks heeft zij fysiotherapie maar er is geen verbetering van haar klachten. Haar werkgever heeft onlangs via de Arbo dienst een werkplekonderzoek aangevraagd omdat het niet langer kon. Mevrouw van Wijk moest na een paar uurtjes werken naar huis en lag aansluitend de hele middag op bed. 

Lees meer...

Joop Niezen ondernemer uit Noord-Nederland

Joop Niezen

In 2009 kreeg ik last van kortademigheid. Astmatische klachten, zei de dokter. En daar wilde hij medicijnen voor voorschrijven. Ik vroeg of er ook een alternatief was. De dokter zei dat ik flink kon gaan sporten, dat zou wellicht voor verlichting van de klachten kunnen zorgen. Nu heb ik een zittend beroep, dus ik had bedacht dat ik mooi twee vliegen in 1 klap kon slaan. Mijn klachten weg en tegelijkertijd fitter, sterker en slanker worden.

Lees meer...

Christof Bauwens

Sinds 2005 heb ik last van overgevoelige spieren. Als ik er op terug kijk heb ik al veel langer last, maar rond 2005 was het moment dat ik realiseerde dat er iets moest gebeuren, want het werd zo langzamerhand onleefbaar. Mijn leven als beroepsmuzikant werkte, en nog steeds, hier niet in mee. Lange, onregelmatige dagen, zware apparatuur sjouwen, statische houdingen enzovoort.

Lees meer...

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image