De trainers

De trainers

Simone Meijer eigenaresse van Delphin Balance en personal trainster

Simone Meijer is niet zomaar een trainster.

Zij heeft talloze opleidingen gedaan en heeft heel veel ervaring. Daardoor kan ze als geen ander precies bepalen welke oefeningen voor u het meest geschikt zijn en hoe u ze moet uitvoeren. Want de juiste uitvoering kan heel bepalend zijn. Een onjuiste uitvoering van een oefening kan niet alleen geen enkel effect hebben, het kan zelfs een tegengesteld effect opleveren van wat u wilt bereiken.

Een juiste theoretische basis en continue bijscholing is daarom voor een trainster van belang. Maar daarnaast is het aanvoelen van iemands mogelijkheden en grenzen ook iets wat helpt om een juiste balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. 

Simone Meijer heeft een brede ontwikkeling. Na het gymnasium heeft ze rechten gestudeerd in Groningen maar switchte na een paar jaar en ging International Business Studies studeren, deels in Groningen deels in Sevilla. En bleef in Sevilla aan het werk. 

Na gewerkt te hebben als export-manager in Sevilla, bij Reining Transport, Tempo Team en Mercuri-Urval vond ze haar draai als coach met een sterke fysieke component. Dus begon ze zich daar in te bekwamen via cursussen fitness trainer, levensstijl coaching, zwangerschapstrainer, lage rugklachten, Bosu, Pilates in diverse gradaties, Kettlebell, small balls, TOP trainer en nog veel meer. Dat alles afgesloten met een diploma zodat je rustig kunt stellen dat je bij haar in bekwame handen bent. Meer valt er op haar gebied eigenlijk niet te leren.... Na gewerkt te hebben bij sportscholen en als fitness coach bij bedrijven als de Gasunie heeft ze in 2003 de Personal Trainingsstudio Delphin Balance opgericht. 

Delphin Balance doet aan preventieve maar ook aan curatieve gezondheidszorg. Een heel scala van trajecten kan worden gevolgd specifiek gericht op een vooraf overeengekomen doelstelling. Het onderscheidende element met andere fitness studio’s is dat bij Delphin Balance alles een-op-een gaat. Dus persoonlijke begeleiding in een zaal waar niemand anders is. Daardoor wordt een maximale effectiviteit verkregen en kan een geheel op één persoon toegesneden programma worden afgewerkt. Het resultaat is dat de doelstelling veel eerder wordt bereikt.

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image