Blog

Prijslijst

vanaf 1 januari 2019

Uitgebreide hormonale anamnese (inclusief hormonale meting, voedingsscreening, lichaamstype obv de hormonale meting)

€ 144,00

Orthomoleculair consult 1,5 uur (inclusief quantum analyse, en voedingsscreening) € 144,00
Plan van aanpak behorend bij de beide anamneses € 85,00
Consult per uur (incl btw) € 92,50
 
Personal Training
Personal Training per uur (1 op 1)  € 92,50
Personal Training per uur (duo training)  € 55,00
Personal Training 30 minuten (1 op 1)  € 45,00
Personal Training 30 minuten (duo)  € 25,00
 
Small Groups Cross
Small Groups Cross Fit (4-6 personen) (1x per week trainen)  € 180,00 per maand
Smal Groups Crossfit + Crossfit training (1x per week Small Groups en onbeperkt Crossfit) 

€ 240,00 per maand

 
Crossfit Small Training   
Crossfit training (1x per week)  € 60 per maand
Crossfit training (onbeperkt met 1x per 3 maanden meting / voedingscheck)  € 100 per maand
   
Mylogenics behandelingen  € 85  per behandeling

 Vraag ook eens naar:

  • Crossfit voor bedrijven
  • Workshops  voor bedrijven over voeding, hormonen, leefstijl, werk/privé balans of andere onderwerpen in overleg

{addthis off}

Preventieve zorg en Zakelijke Coaching

De relatie arbeid en gezondheid staat de laatste jaren volop in de belangstelling. We moeten zorgen voor een goede balans. Soms heeft het zorgen voor gezondheid hierbij een verplichtend karakter, bijvoorbeeld omdat er specifieke klachten zijn. Maar uiteraard is het ook van belang om preventief aan je gezondheid te werken. Simone Meijer weet er alles van. Met haar bedrijf Delphin Balance helpt ze mensen om te werken aan een goede balans tussen werk en gezondheid. Men is bij haar aan het juiste adres voor medische fitness, personal training en reïntegratie begeleiding. 

Personal Training & Medische Fitness

Delphin Balance is een onafhankelijke organisatie die bedrijven en particulieren ondersteunt op het gebied van arbo en gezondheid. Het bedrijf maakt deel uit van een uitgebreid netwerk van gediplomeerde professionals die worden ingezet naar aanleiding van een specifieke vraagstelling. “Ik werk veel samen met andere professionals,” legt Simone Meijer uit, “zoals podotherapeuten, chiropractors, fysiotherapeuten en artsen. Bedrijfsmatig geef ik veel interactieve workshops over houding en bewegen op de werkplek waarbij we  direct met de groep aan het bewegen gaan. Altijd een succes! Mensen komen veelal bij mij met specifieke klachten. Vaak gaat het om bijvoorbeeld rugproblemen, whiplash, schouder/nek aandoeningen, knieën en muisarm. In veel gevallen zijn mensen hiervoor in behandeling bij een of meer van de genoemde professionals en is hierbij ondersteunende training wenselijk. Ik ondersteun deze mensen dan met medische fitness training. Dit doe ik zowel voor bedrijven als particulieren.”

Deze trajecten kunnen voor het bedrijfsleven interessant zijn als Zakelijke Coaching omdat ze een preventief karakter. Stel dat iemand dreigt uit te vallen door een fysieke of mentale beperking dan kun je door een aangepast traject bij ons de schade enorm beperken. Schade in de zin van een opvang ziekte, continuïteit met klanten, kostenderving, vervangend personeel. Als je al deze kosten en energie vergelijkt met de kosten voor een Coachingstraject dan is de keuze snel gemaakt! De verwachting is dat dit model steeds vaker ingezet zal worden.

Delphin Balance is een Personal Training instituut.

Nou zult u zeggen dat is mooi, weer eens een andere naam voor een sportschool. Maar zo simpel is het niet. Want het grote verschil met een sportschool is dat u bij Delphin Balance individuele begeleiding krijgt.

In 1 op 1 basis wordt gewerkt met een persoonlijk schema en persoonlijke begeleiding. Dat houdt in dat u een uur lang alleen met een train(st)er in de zaal bent. Dus geen pottenkijkers, maar heel gericht alleen met u bezig zijn en met niemand anders. Logisch dat dit veel effectiever is dan zelf wat doen of in een grote groep wat meetrainen.

Bij Delphin Balance worden uw persoonlijke grenzen opgezocht, zodat er een maximaal effect wordt bereikt van uw inspanningen.

De kosten

U kunt zich wellicht voorstellen dat een uur gericht trainen onder persoonlijke begeleiding wat meer kost dan een abonnement bij een sportschool waar u zelf maar wat doet. Daar staat dan wel tegenover dat de effectiviteit vele malen hoger is dan wanneer u zelf aan de slag gaat. Als.....u al aan de slag gaat, want het is zo makkelijk om niet te gaan als u het zelf voor het zeggen hebt. De mens, (ja u ook) is van nature soms lui en we hebben niet elke dag hetzelfde stralende humeur....

Lees meer...

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image