De aanpak

De aanpak

Alles begint met een intake gesprek.

Daarin worden de doelen besproken die u wilt bereiken en die worden specifiek gemaakt. Dus niet “zomaar wat afvallen”, maar heel gericht zoveel kilo in hoeveel tijd kwijtraken. Of zoveel minder buikomvang, of hoeveel meer spiermassa in plaats van vet. Het moet natuurlijk wel reeël zijn, want het heeft geen zin zaken na te streven die niet of heel moeilijk haalbaar zijn.

Uiteraard nemen we het financiële plaatje door en krijgt u te horen hoe het allemaal werkt.Wanneer u dat aanspreekt beginnen we met een 0-meting. Daarbij wordt alles vastgelegd: gewicht, BMI, vetmassa per arm, been, buik etc, bloeddruk, waterhuishouding, spiermassa, lenigheid, conditie enzovoorts. Maar ook uw leefpatroon is onderwerp van gesprek. Wat eet en drinkt u, wat doet u aan beweging, wat is uw werk. Dat is de basis van waaruit wordt gewerkt.

Er komt dan een heel individueel oefenschema zodat precies wordt aangepakt wat in uw specifieke situatie van belang is. En......wat het resultaat gaat geven dat vooraf met u is doorgenomen en afgesproken.

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image