Referenties

Vrouw met schouderklachten

Zes jaren geleden was ik aan het zwemmen en ineens kreeg ik een hevige pijnscheut door mijn schouder.

Binnen een paar minuten was de pijn weer weg en kon ik weer verder. Vreemd dacht ik maar wie had gedacht dat ik zes jaren later nog last zou hebben.

vrouw met schouderklachten

Vanaf de eerste pijnscheut werd het alleen maar erger. Bij bijvoorbeeld het borstelen van mijn haar, het lichtknopje aandoen enz kreeg ik pijnscheuten erdoor heen die zo erg waren dat ik letterlijk op de grond viel van de pijn. Maar de pijn was steeds weer binnen een paar minuten weg. Op een gegeven moment begon de zeurende pijn, die nooit wegging en later begon mijn linkerschouder ook pijn te doen.

Gedurende de afgelopen zes jaren heb ik van alles geprobeerd; fysiotherapie, manuele therapie, MRI's, injecties, rontgenfotos etc. Niets hielp. De pijn werd erger. Toen begon de pijn mij te belemmeren in het autorijden en in mijn werk. 

Gedurende mijn laatste bezoek aan het ziekenhuis hebben de artsen mij verteld dat ik naar een psycholoog zou moeten gaan en dat zij verder wilden dat ik mee zou doen aan een revalidatieprogramma. Dit zou twee dagdelen per week de tijd kosten gedurende drie maanden. Daarnaast bleek er een wachttijd van zes maanden te zijn. Dit zag ik niet zitten. De programma zou bestaan uit fysiotherapie en psychologie Dit terwijl de klachten erger waren geworden door fysiotherapie en ik het niet met het ziekehuis eens was dat ik naar een psycholoog zou moeten gaan. 

Op dat moment heb ik besloten om in behandeling te gaan bij Simone. Wow! De klachten zijn met 90% afgenomen. Wonderlijk wat zij kan bereiken.Nu zijn wij de schouderspieren aan het sterker maken. Zelf de spieren sterker maken wilde namelijk niet. Ik kreeg steeds pijn en wist daardoor niet welke bewegingen ik wel en niet moest maken. Vorige week werd ik voor revalidatie opgeroepen. Ik heb gelijk laten weten dat ik daaraan niet meedoe omdat de klachten bijna voorbij zijn. Ik wilde dat ik eerder had geweten dat de behandelingen die Simone geeft bestaan en dat die helpen. Als ik dat had geweten had ik al die jaren wellicht geen pijn gehad. Wel vind ik het heel jammer dat de behandelingen die Simone geeft niet door de verzekeraar worden vergoed want deze behandelingen werden - in tegenstelling tot andere behandelingen die wel vergoed worden - echt!

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image