Referenties

Man met rugklachten

Mijn vrouw was al geruime tijd aan het trainen bij Delphin Balance. Zij is met trainen begonnen toen ze 6 maanden zwanger was omdat ze bij onze vorige 2 dochters last had van bekkeninstabiliteit en een hoge bloeddruk. Omdat ze preventief aan het werk wou, is ze via Verloskundigen Praktijk ‘Het Stroomdal” in De Punt, Eelde bij Simone terecht gekomen. Simone begeleidde haar op een aangename en integere wijze. De klachten zijn achterwege gebleven en mijn vrouw is eigenlijk sterker uit haar zwangerschap gekomen dan voorheen. 

man met rugklachten

Door deze vakkundige begeleiding die ook deels bij ons thuis plaats vond, ben ik eens met Simone gaan praten over het aanpakken van mijn rugklachten. 

Na ernstige rugklachten (o.a. inmobiele onderrug en de afwijking Scheuermann) ben ik een paar geleden begonnen met Rugtraining en op aanraden van Simone met regelmatig bezoek aan de Chiropractor.

Met name de Rugtraining was voor mij erg belangrijk. Onder deskundige begeleiding die oefeningen doen die nodig zijn om een goede uitgangshouding te krijgen en om die spieren te trainen die nodig zijn om de rug goed te laten functioneren. Ik had al zoveel verschillende therapieën geprobeerd van Caesar, Mensendieck, veel fysiotherapie… 

Maar nu ben ik eindelijk klachtenvrij.
Scheuermann 

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image