Christof Bauwens

Christof Bauwens

Sinds 2005 heb ik last van overgevoelige spieren. Als ik er op terug kijk heb ik al veel langer last, maar rond 2005 was het moment dat ik realiseerde dat er iets moest gebeuren, want het werd zo langzamerhand onleefbaar. Mijn leven als beroepsmuzikant werkte, en nog steeds, hier niet in mee. Lange, onregelmatige dagen, zware apparatuur sjouwen, statische houdingen enzovoort.

Via huisarts en podotherapeut ben ik in contact gekomen met Simone. Dit was de beste stap in mijn revalidatieproces die ik had kunnen nemen!!! Elke training past ze aan op de klachten van dat moment, en geeft ze mij oefeningen voor thuis mee. Ze weet doorgaans precies hoe mijn klachten te verbeteren. En ze motiveert mij om die paar stappen extra te doen, en laat je zien dat je meer kunt dan je denkt! Daar houdt het niet op. Nadat duidelijk werd dat de reguliere medische wereld geen verklaring heeft voor mijn klachten, is Simone voortdurend op zoek naar de mogelijke  oorzaak en bedenkt ze manieren om alles structureel beter te maken. Zo heeft bijvoorbeeld de ‘Hormonal Profiling’, en vooral de bijbehorende verandering van eetgewoonten, mij een enorme stap verder geholpen!

Mijn klachten zullen misschien nooit overgaan, maar stilzitten is geen optie. Door Simone heb ik weer de kracht en energie om te doen wat ik het liefst doe: muziek maken met de passie uit m’n hele lijf!

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image