Referenties

Dag sportieve lezers

Waarschijnlijk overweeg jij op dit moment om te komen sporten bij Delphin Balance. Ik ga jouw beslissing makkelijk maken, want ik kan je uit eigen ervaring vertellen wat het je zal brengen. Laat ik beginnen met me kort en bondig aan je voor te stellen.

Lammert Brouwer, stamboek Fries van bouwjaar 1962. Mijn grootste passies zijn schrijven, zeezeilen en contacten leggen met leuke mensen. Beroepshalve figureer ik als eigenaar/directeur van een middelgrote IT-bedrijvengroep. Verder ben ik vooral dol op Italiaans eten en Belgisch bier, alsmede luieren in de hangmat. Dat klinkt wellicht als de juiste ingrediënten voor “minimaal 95 kilo schoon aan de haak”, maar sinds ik de geneugten van het leven combineer met trainen bij Simone, weeg ik keurig 82 kilo, heb de conditie van een paard en de bloeddruk van een 20-jarige. 

Ja, het kan dus echt! Strak in het vel en vol energie zonder te hoeven leven als een zombie. Wil je dat ook? Volg dan het stappenplan, zoals ik dat bij Delphin heb beleefd:

Bewustwording


Volgens zo’n beetje alle theorieën die ik ken zijn je lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of met andere woorden: lekker in je lijf = lekker in je leven. Zodra je je wèrkelijk bewust wordt van het feit dat een uitstekende fysiologie een belangrijke basis is voor succes en geluk, is de keuze om ermee aan de slag te gaan niet zo moeilijk meer.

Een goede start

Alle begin is moeilijk. Heb je al lange tijd niet aan sport gedaan en/of eigenlijk al te lang niet gezond gegeten, dan is het soms nodig om jezelf even een rotschop te geven. Nee, dat doet Simone niet; zíj houdt je alleen de spiegel voor en laat je nieuwe mogelijkheden zien. Mijn ervaring is in elk geval dat het helpt om stevig te beginnen; een tandje lager kan altijd nog.

Patroonverandering


Je zult merken dat het trainen bij Simone en het volgen van haar adviezen direct effect sorteert. Je valt af en gaat je, los van af en toe wat spierpijn, meteen vitaler voelen. En dan is het natuurlijk de kunst om dàt vast te houden, want de verleidingen zijn af en toe groot. Bij Delphin heb ik geleerd om na een “fout weekend” gewoon de draad weer op te pakken.

Regelmatig onderhoud

Zodra het onderdeel van je systeem is geworden dat sporten en gezond eten geen energie kosten maar juist opleveren, kun je eventueel de lat nog hoger leggen. Sixpack, marathon, Schwarzenegger look? Jij mag het zeggen. Voor mij is het genoeg om als goed geconserveerde 50-er te worden gekwalificeerd. Met af en toe even buurten in Paterswolde lukt dat prima.

Ik hoop dat je het jezelf gunt om eens een keertje bij Delphin te gaan kijken. Je zult dan merken dat achter de diepgaande kennis en kunde van Simone de overtuiging ligt dat je uitsluitend je doelen kunt bereiken als je (samen) plezier hebt in wat je doet. 

Bel me gerust (06 54352193) als je meer wilt weten.


Lammert

 

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image