Referenties

Joop Niezen ondernemer uit Noord-Nederland

In 2009 kreeg ik last van kortademigheid. Astmatische klachten, zei de dokter. En daar wilde hij medicijnen voor voorschrijven. Ik vroeg of er ook een alternatief was. De dokter zei dat ik flink kon gaan sporten, dat zou wellicht voor verlichting van de klachten kunnen zorgen. Nu heb ik een zittend beroep, dus ik had bedacht dat ik mooi twee vliegen in 1 klap kon slaan. Mijn klachten weg en tegelijkertijd fitter, sterker en slanker worden.

Mijn zoektocht naar de juiste trainingsvorm bracht me naar een personal trainer. In een 1 op 1 training kun je je niet verstoppen en alles wordt aangepast aan wat je aan kunt en nodig hebt. Nu alleen nog de juiste personal trainer vinden...

Het toeval wilde dat ik ergens in een blad een artikel las van Simone. Dat artikel sprak me aan en ik besloot een afspraak te maken.

De rest is geschiedenis. Sinds 2009 train ik minimaal 1 keer per week bij Simone en het heeft me inderdaad sterker, fitter en slanker gemaakt. De ongedwongen sfeer, in combinatie met gedwongen oefeningen en strenge blikken, werpen zijn vruchten af. Met plezier denk ik terug aan alles wat we hebben gedaan en de vele nuttige informatie en tips die terloops aan je worden gegeven.

Ik blijf nog even!

Joop Niezen - Ondernemer uit Noord-Nederland

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image