Rene Bezuijen

Rene Bezuijen

De stok achter de deur die ik nodig had voor een ommezwaai in mijn leefpatroon. Wat heerlijk om te ervaren dat deze stok vanaf de eerste minuut enthousiasme, professionaliteit, en kundigheid uitstraalde. Simone heeft mij in korte tijd bewust gemaakt van de noodzaak van een gezonde en sportieve leefstijl met indrukwekkende resultaten als gevolg.

De oefeningen zijn confronterend maar treffen allen doel. Hoe zwaar ook, het is een prettige en persoonlijke aanpak. Kortom heerlijke uurtjes met een heel leuk mens en natuurlijk bloed, zweet en tranen. Leuke, gerichte, afwisselende en gevarieerde oefeningen die nog leuker worden als je de snelle progressie ziet. Hoe gezellig en relaxed de atmosfeer is tijdens de trainingsuurtjes, je ontkomt niet aan haar 'Spartaanse' manier van trainen zonder medelijden. Geen smoesjes of tijdrekken maar hard werken aan je doel en de oefeningen in een hoog tempo uitvoeren.

Gelukkig maar want het feit dat ik per week progressie zie en met name voel stimuleert enorm om verder te gaan en geeft de benodigde intrinsieke motivatie.

Kortom een fantastische beslissing !

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image