Referenties

Een jongedame

Patiënt doorgestuurd via Chiropractie Rugcentrum Groningen

Al anderhalf jaar heeft de patiënt pijn in haar rug, wat haar belemmert  in haar dagelijks functioneren en waardoor ze erg vaak wil liggen. Onderzoek bij de huisarts, tevens manueel geneeskundige, wijst uit dat haar bovenlichaam wel erg scheef staat. Op zijn advies voor de zekerheid in het ziekenhuis röntgenfoto’s laten maken, waarop deze scheefstand duidelijk te zien is. Geprobeerd is met Caesartherapie dit te verbeteren,  deze therapie laat echter te weinig resultaten zien.

Door chiropractie  komt ze wat rechter te staan en raakt ze tijdelijk wat van de pijn af,  echter haar spieren ' dwingen' haar als het ware weer in de oude scheefstand. Uiteindelijk omdat de pijn blijft is besloten d.m.v. een intensieve therapie - via Delphin Balance- haar spieren aan de zwakke kant sterker te maken en met een houdingscorrectie haar bewust te maken van haar 'verkeerde' houding. Hoewel de situatie na 3 weken vakantie iets is teruggevallen zien de resultaten er na 10 sessies veelbelovend uit.

Wij als ouders vinden dat we met deze therapie voor haar door moeten gaan.

  1. Patiënt zit nog in de pubertijd en juist nu zijn er dus nog veranderingen mogelijk.
  2. We hebben het idee dat als er nu niets gebeurd ze haar hele leven pijn zal houden die uiteindelijk steeds erger zal worden doordat er slijtages zullen gaan optreden. 
  3. Bovendien spreekt deze vorm van intensieve therapie Fleur erg aan waardoor ze natuurlijk extra gemotiveerd is om haar oefeningen te doen.

moeder van jongedame

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image