Referenties

dame met schouder- en nekklachten, rugklachten

Patiënt doorgestuurd via Chiropractie Rugcentrum Groningen
Klachten : Schouder- en nekklachten, Rugklachten, Uitvalsverschijnselen

In december 2003 ben ik begonnen met werken, met het gevolg dat ik veel achter de computer zat. Een half jaar later ging het mis, doordat mijn nek vast zat kreeg ik ontstekingen in beide armen. Hiervoor ben ik naar de chiropractor gegaan, maar na een jaar lang om de zes weken te zijn geweest, had ik nog steeds last van mijn nek. Vaak ging ik ’s avonds naar bed met pijn in mijn nek en in mijn armen. Ik kreeg het idee dat de chiropractor alleen niet de oplossing was. Doordat ik de verkeerde houding had achter de computer, zat mijn nek zo weer vast en kwam er geen verbetering. Zelf kreeg ik het gevoel dat deze pijn nooit over zou gaan, totdat de chiropractor mij door verwees naar Simone Meijer van Delphin Balance. In ons eerst gesprek vertelde ze me dat ze me waarschijnlijk wel van mijn pijn kon afhelpen. Ik kon mijn oren niet geloven…”Zou ik echt weer zonder pijn kunnen werken?”…

 

dame met schouder- en nekklachten, rugklachten

Ondertussen heb ik nu 20 trainingen van Simone gehad. Één keer in de week trainden we in een sportcentrum waar we bezig waren met cardio voor een goede bloeddoorstroming en de ontwikkeling en aansterken van mijn spieren m.b.v. verschillende fitnessapparaten. De andere keer kwam ze bij me thuis, waar we vooral mijn rug- en buikspieren trainden. Bij al deze oefeningen besteedde Simone veel aandacht aan mijn houding, zodat ik in het dagelijks leven hier ook op ging letten. 

Nu zijn we zover dat ik zelf aan het trainen ben en één keer in de maand met Simone train om te kijken of alles goed gaat. Verder ga ik nu al om de twee maand naar de chiropractor, die ook echt heel erg enthousiast is. Pijn heb ik nauwelijks meer, echt ongelooflijk, dit had ik een paar maand geleden niet kunnen geloven.

Simone, heel erg bedankt!!!!!

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image