Omega 3 Visolie

Geplaatst door op in Naslagwerk
  • Lettergrootte: Groter Kleiner
  • Hits: 4925

Wat is het verschil tussen visolie en levertraan?

Visolie is in tegenstelling tot levertraan gezuiverd en ontdaan van vitamine A, wat in hoge hoeveelheden giftig voor het lichaam zou kunnen zijn. Bovendien is de smaak van Omega 3 Vloeibare visolie niet te vergelijken met levertraan. 

Omega 3 Vloeibare visolie heeft een zeer goede smaak door de toevoeging van ‘Orange’ of ‘Lemon’. Levertraan daarentegen is erg vies.

 

Waarom adviseert u alleen Omega 3 Vloeibare visolie en geen omega-3-6-9 producten?

De vloeibare Omega 3 visolie bevat inderdaad alleen Omega 3 vetzuren. Behalve in vis komt Omega 3 o.a. ook voor in lijnzaadolie en (wal)noten. 

De plantaardige vorm Omega 3 vetzuren, zoals die uit noten en lijnzaadolie, kan helaas alleen niet door ieder lichaam omgezet worden naar DHA en EPA. Om die reden kiezen wij voor hoogwaardige kwaliteit zuivere Omega 3 vetzuren uit vis waarbij die omzetting reeds heeft plaats- gevonden. 

Daarnaast is de smaak van Fundamentals Omega 3 visolie uitzonderlijk goed. U kunt kiezen uit Lemon of Orange flavour.

Omega 6 vetzuren krijgen wij via onze voeding ruim voldoende binnen. Het is niet nodig dit extra te supplementeren. Omega 6 vetzuren zitten o.a. in zuivel, plantaardige oliën en vlees.

Hetzelfde geldt ook voor Omega 9. Ook Omega 9 is niet zinvol om te supplementeren aangezien we dat voldoende binnen krijgen middels onze voeding. Omega 9 komt voornamelijk voor in zuivel, avocado en olijfolie.

Wanneer kan ik de visolie het beste innemen?

Wij adviseren om Omega 3 Vloeibare visolie, na de maaltijd in te nemen.

Is het gebruik van visolie seizoensgebonden?

Nee, het gebruik van visolie is niet seizoensgebonden en kan daarom het gehele jaar gesupplementeerd worden.

Is visolie ook geschikt voor dieren?

Ja, zoogdieren zoals paarden, honden en katten hebben ook omega-3 vetzuren nodig. Voor de doseringen kunt u het beste contact opnemen met uw dierenarts.

Reageren uitgeschakeld door auteur.

Al meer dan 12 jaar ervaring en meer dan 1000 mensen geholpen!

Facebook Image